Voor werknemers / freelancers

Of je momenteel op zoek bent naar werk of niet, een vaste of juist een tijdelijke aanstelling wenst: aansluiten bij ons netwerk vergroot je mogelijkheden. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures en opdrachten en je krijgt korting op coachingstrajecten. Door je aan te sluiten blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak via interessante blogs en inspirerende podcasts. Je kan direct via een gesprek je situatie en voorkeuren verder toelichten én een eerste advies van ons krijgen over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor Marketing Intelligence. Schrijf je in en geef je voorkeuren aan via Inschrijfformulier.

MI Match biedt meer dan werving en selectie alleen. Via onze podcasts kun je kennismaken met mooie bedrijven en inspirerende collega’s. Daarnaast bieden wij coaching aan om je zo goed mogelijk te begeleiden in je verdere carrière. Een eerste kennismakingsgesprek met een ervaren coach die gespecialiseerd is in marktonderzoek bieden we aan voor € 55,- (normaal tarief is € 75,-). Via dit kennismakingsgesprek kom je direct tot de kern van jouw situatie en word je heel concreet geadviseerd over de richtingen die je op kan. Uit dit eerste gesprek haal je gegarandeerd een nieuw inzicht en een duidelijk plan. Afhankelijk van jouw behoefte kunnen we vervolgens een coachingstraject op maat voor je inrichten.

Ben je freelancer en wil je (meer) eigen opdrachten binnenhalen? Wij bieden jou flexibele ondersteuning op zowel commercieel als operationeel gebied. Die ondersteuning bestaat onder andere uit een onderzoek dat jij helemaal zelf kan inrichten waar je kostenloos gebruik van kan maken zodat je jezelf optimaal kan presenteren naar jouw beoogde doelgroep. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een specialistisch acquisitieteam voor jou de eerste contacten te laten leggen. Zodat jij je volledig op het maken van winnende voorstellen en de uitvoering van het onderzoek kunt richten. Meer weten? We hebben verschillende opties waar je uit kan kiezen, zodat je kan kiezen wat het best voor jou werkt. Via ons Inschrijfformulier kan je meer informatie ontvangen of neem contact met ons op  via info@mimatch.nl / +31 (0)6 36287443

Inschrijfformulier

Schrijf je via onderstaande link in om direct op de hoogte gebracht te worden van interessante freelance opdrachten en nieuwe vacatures:

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij de komende maanden verder gaan ontwikkelen?
En wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwe blogs / podcasts? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.