De Mi Match Zoektool: supersnel en zeer gericht kandidaten vinden

6 Maanden lang hebben we aan onze zoektool gewerkt. Eén voor één hebben we alle profielen van medewerkers binnen marktonderzoek, data analytics en aanverwante rollen bestudeerd en opgenomen in onze zoektool. Met deze zoektool kunnen we kandidaten zeer gericht en eenvoudig filteren op basis van jouw wensen. 

  • De MI Match database zetten we in als zoektool die op basis van filters snel het potentieel bij een bepaalde opdracht kan vinden en om analyses op de arbeidsmarkt te kunnen doen. De belangrijkste uitkomsten van deze analyses zijn samengevat in een rapportage over de arbeidsmarkt voor Marketing Intelligence en kun je via een formulier op deze pagina downloaden (gratis). Ook schrijven we blogs op basis van de analyses die we over de arbeidsmarkt voor Marketing Insights doen.

Alle informatie is van maart – augustus 2020 ingevoerd en wordt periodiek ververst. Als primaire bron is LinkedIn gebruikt plus de bedrijfswebsites van marktonderzoeksbureaus. Eén voor één hebben we alle profielen van medewerkers binnen marktonderzoek, data analytics en aanverwante rollen bestudeerd en in de tool opgenomen. Met deze zoektool kunnen we kandidaten zeer gericht en eenvoudig filteren op basis van jouw wensen. Dit biedt direct inzicht in het potentieel van jouw specifieke zoekopdracht en ons enorme efficiëntie om deze zoekopdrachten gericht te vervullen.

Alle mensen die binnen Marketing Intelligence werken zitten in deze tool opgeslagen: ruim 4.600 in totaal. Zo weet jij bij elke vraag dat we geen interessante kandidaten missen. De kenmerken die in onze tool beschikbaar zijn:

  • Huidige werkgever: opdrachtgever / bureau
  • Huidige werkgever: sector opdrachtgever / type bureau
  • Huidige werkgever: naam
  • Functietitel: zowel de zelf gehanteerde functietitel als ingedeeld naar één overkoepelend functiesysteem* om alle functies goed met elkaar te kunnen matchen
  • Functieniveau: junior, medior, senior, manager, directeur
  • Aantal jaren werkzaam
  • Aantal jaren werkzaam bij huidig bedrijf
  • Kans op succes bij aanname (op basis van een eigen inschatting vanuit marktkennis en / of LinkedIn profiel)
  • Inhoudelijke omschrijving CV en voorkeuren (op basis van LinkedIn profiel, omschrijving op bedrijfswebsite en / of eigen kennis van de persoon)

* Functietitels binnen dit systeem zijn: accountmanagement / sales, allround onderzoek, concept development / innovation, consultant, data analist, data science, finance, HR, IT, kwali, kwali ondersteuning, kwanti, kwanti ondersteuning, legal, MarCom, Mystery Shopping, Neuro onderzoek, ondersteuning secretarieel, operations / projectmanagement, optimalisatie interne processen, productontwikkeling, software / web development, trainer / coach, UX / CX.

Ontvang de belangrijkste inzichten over de MI Markt

De volledige rapportage met inzichten over de arbeidsmarkt voor Marketing Intelligence kun je via onderstaande link gratis downloaden. De rapportage biedt inzichten als: wat is het verschil tussen bureau- en bedrijfsrollen, hoe is het personeelsbestand van verschillende type marktonderzoeksbureaus opgebouwd, op welke kenmerken verschillen de profielen voor marktonderzoek en data analytics, wat is het aandeel vrouwen in leidinggevende posities, etc.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij de komende maanden verder gaan ontwikkelen?
En wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwe blogs / podcasts? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.