Wat biedt MI Match?

Wij gaan graag een stapje verder dan “enkel CV’s leveren”. Omdat we zelf uit het vak komen, voeren we vaak de eerste gesprekken zelf zodat we een goede voorselectie kunnen maken. En ook onze mening kunnen geven waarom we verwachten dat de kandidaten die we hebben geselecteerd goed bij jouw organisatie passen. Door onze persoonlijke aanpak weten wij meestal meer dan je via het CV en de motivatie kunt achterhalen.

Wij bieden invullingen voor vaste en flexibele rollen en werken vanuit een eigen netwerk. Potentiële kandidaten – of ze nu direct op zoek zijn of niet – melden zich bij ons aan waarmee we al over een zeer goed netwerk beschikken. Natuurlijk zoeken we niet alleen binnen ons bestaande netwerk (zie ook onze zoektool), maar van deze mensen weten we wel ongeacht de rol die er langskomt waar hun echte voorkeuren liggen. Ook bieden we coaching en begeleiding aan zodat we ook weten waar specifieke aandachtspunten van een deel van onze kandidaten liggen. Uiteraard staat hierbij wel de vertrouwelijkheid voorop: dus we delen dergelijke zaken alleen met instemming van de kandidaat.

Onze dienstverlening is maatwerk: heb je specifieke wensen in het proces? Wij vullen onze rol in zoals jij dat wilt. Dus laat vooral weten hoeveel werk wij jou uit handen kunnen nemen. We hanteren de scherpste tarieven in de markt en we bieden de soepelste voorwaarden. Dit betekent bijvoorbeeld dat een opdracht pas is vervuld als iemand ten minste een maand naar tevredenheid voor jou heeft gewerkt. Dat we bij het plaatsen van freelance marktonderzoekers een vaste fee of 3 partijenovereenkomst kunnen hanteren. En dat we direct CV’s kunnen delen of eerst een uitgebreide voorselectie maken en de eerste gesprekken namens jullie kunnen verzorgen.

Supersnel inzicht in de mogelijkheden

Doordat wij alle werkenden binnen het vak (marktonderzoek én data analytics) in kaart hebben gebracht kunnen wij heel direct inzicht geven in het potentieel voor jouw zoekopdracht. Meer hierover weten? Lees dan meer over de MI Match Zoektool.

Neem contact op

Opdrachtgevers die je voorgingen vonden onze werkwijze prettig. Onze voorselecties zijn altijd “raak” en we voegen daar altijd een relevant advies aan toe. Dit ontzorgt jou enorm en leidt vaak tot succesvolle matches voor de langere termijn. meer weten? Neem contact met ons op via: info@mimatch.nl / +31 (0)6 36287443  of vul het formulier aan de rechterkant in:

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij de komende maanden verder gaan ontwikkelen?
En wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwe blogs / podcasts? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.