Voor freelance marktonderzoekers

Home / Voor freelance marktonderzoekers

Vind een passende opdracht

Ben je freelancer en op zoek naar een passende opdracht? Wij hebben een groot netwerk aan marktonderzoeksbureaus en opdrachtgevers die regelmatig freelance / interim krachten zoeken. Daarnaast vullen wij verzoeken in van freelancers die met andere freelancers samen willen werken. Door je gegevens achter te laten en je voorkeuren aan te geven, sluit je je aan bij ons netwerk. Wij benaderen jou wanneer er een passende opdracht is. Uiteraard kan je ook zelf contact opnemen om te peilen of er nieuwe opdrachten (aanstaande) zijn of wanneer je situatie veranderd is.

 

Vergroot je mogelijkheden

Aansluiten bij ons netwerk vergroot je mogelijkheden. Het is makkelijk om aan te sluiten en verplicht verder tot niets. Lever een beknopt CV in en deel ons jouw voorkeuren. Op het moment dat er een geschikte opdracht langskomt, nemen we direct contact op.

Stel je vragen

Heb je vragen over werken als freelancer? Of overweeg je freelancer te worden? Wij beschikken zelf over veel freelance ervaring en hebben zeer veel ervaring in ons netwerk. We delen deze ervaring via blogs op deze website. Welke vraag je ook hebt – praktisch of inhoudelijk – mail of bel ons, en we beantwoorden ze graag. Je mag je vragen altijd aan ons stellen, ook als je niet bij ons netwerk bent aangesloten. Voor deze service rekenen we geen kosten.

©2020 Alle rechten voorbehouden – MIMatch.nl | Website development door Digital Wizards

webstation webdesign webdevelopmentwebdesign wordpress webdevelopmentgrafisch ontwerp