Visie

Home / Visie

Visie

Persoonlijke aanpak

Marktonderzoek is mensenwerk. De mensen maken het verschil. Niet ieder bureau of iedere opdrachtgever is hetzelfde. Elk heeft een eigen werkwijze en bedrijfscultuur en daar passen bepaalde mensen bij. Door ons goed in te leven in de opdrachtgever, weten we wie daar goed zal passen.

Betrouwbaar

Bij werving en selectie draait het om vertrouwen. Vertrouwen dat je de goede persoon kan vinden, maar ook dat de partij met wie je in zee gaat betrouwbaar is. Wij werken met heldere voorwaarden en rekenen geen kosten als we geen goede match vinden.

Onafhankelijk

MI Match is onafhankelijk. We zitten niet gekoppeld aan andere organisaties en hebben er geen enkel belang bij om bepaalde freelancers te plaatsen. Wij willen graag op de langere termijn vaker freelancers bij dezelfde opdrachtgevers plaatsen en maken daarom altijd de best mogelijke match. Zonder dat andere belangen meespelen.

Groot netwerk

Om marktonderzoeksbureaus en opdrachtgevers goede matches aan te bieden, is een uitgebreid netwerk nodig. Wij hebben langdurig en zorgvuldig een sterk netwerk aan freelancekrachten opgebouwd. Zowel kwalitatief, kwantitatief als allround. De mensen in dit netwerk kennen we persoonlijk en we weten wat alle voorkeuren en specialismen zijn.

Kennis delen

Onze ervaring en expertise delen we graag. Voor mensen die net als freelancer zijn begonnen of die van plan zijn om als freelancer te werken bieden wij praktische en inhoudelijke ondersteuning. Vaak is de beginfase van het zelfstandige bestaan spannend en heb je tijd nodig om goed te weten hoe alles werkt. Wij hebben die ervaring en delen die graag.