Inschrijven vacatures marktonderzoeker

Home / Inschrijven vacatures marktonderzoeker

Inschrijven

Op zoek naar een (nieuwe) functie bij een marktonderzoeksbureau of in een marktonderzoeksrol bij een andere organisatie? Of wil je graag van de andere mogelijkheden die we bieden – zoals carrièrebegeleiding, kennisdeling, netwerkmogelijkheden – gebruik maken? Laat hier je gegevens achter en je behoort tot ons netwerk.

Wanneer je bij het netwerk bent aangesloten ontvang je een uitgebreidere intake op maat waarin je je specialismen en voorkeuren kan aangeven. Het is geen verplichte stap deze in te vullen, maar via deze uitgebreidere intake kom je eerder in aanmerking voor passende vacatures. Het geeft je tevens de mogelijkheid om carrièrebegeleiding te krijgen via een jaarlijks gesprek. Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk en stellen ze nooit direct aan andere partijen ter beschikking.

Wij bemiddelen voor alle mogelijke rollen die binnen het marktonderzoeksvak gangbaar zijn, dus ook voor data analytics en voor diverse staffuncties.©2020 Alle rechten voorbehouden – MIMatch.nl | Website development door Digital Wizards

webstation webdesign webdevelopmentwebdesign wordpress webdevelopmentgrafisch ontwerp